Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δελτίο ΤύπουΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου η προγραμματισμένη συνάντηση της  ανοιχτής οργανωτικής επιτροπής για την προετοιμασία του διήμερου 21 & 22 Μαϊου. Η επιτροπή  έπειτα από πολύωρη συζήτηση και τοποθετήσεις, κατέληξε στις ακόλουθες αποφάσεις:
·   
          Οι εισηγήσεις και  τα εργαστήρια (παρουσίαση των εμπειριών των  εγχειρημάτων) δεν θα γίνονται παράλληλα.
·          
    Οι ημέρες του διημέρου θα χωρισθούν σε τέσσερις (4) ζώνες ωρών, με βάση τις τέσσερις θεματικές, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να είναι ίσες ως προς την χρονική διάρκειά τους.
·          
     Στο πρόγραμμα  θα προηγούνται τα εργαστήρια (παρουσιάσεις εμπειριών) και θα ακολουθούν οι εισηγήσεις των θεματικών.
·          
    Οι συλλογικότητες για τα εργαστήρια θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν υλικό και να το εκθέσουν (λ.χ. σε τραπεζάκια), στις μικρότερες αίθουσες ή και στον διάδρομο, αν κριθεί απαραίτητο. 
·          
    Τίθεται προθεσμία έως και την Πέμπτη (21 Απριλίου), κατά την διάρκεια της οποίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (πρόσωπα και συλλογικότητες) να καταθέσουν το θέμα της εισήγησής τους ή του εργαστήριού τους, με  τον τίτλο.
·          
   Σε αυτό το πλαίσιο, μαζί με τον τίτλο, το θέμα και την θεματική οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν και μια περίληψη των προτάσεων τους για συμμετοχή, είτε πρόκειται για εισήγηση είτε για εργαστήρι, εν είδει σύντομης περιγραφής (abstract) στο amesidimokratia.aftodiaxirisi@gmail.com
·          
   Η επόμενη συνάντηση της  ανοιχτής οργανωτικής επιτροπής θα γίνει την Παρασκευή 22 Απρίλη και ώρα 19:30 στον ΕΚΧ Nosotros,Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια με τα εξής θέματα:

-Τελική διαμόρφωση του προγράμματος του διήμερου   με όλες  τις εισηγήσεις και τα εργαστήρια.
-Τρόπος  διεξαγωγής των συζητήσεων αλλά και της τελικής γενικής συζήτησης του διημέρου.

-Οικονομικά του διήμερου και τρόποι κάλυψης τους

-Διαμόρφωση των υλικών  για το διήμερο (δελτίο τύπου, πρόσκληση, αφίσα κ.α)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου